'-

och ibland vill man inte vara med längre.

back

Sorry lorry, jag har visst glömt bort bloggen lite de senaste dagarna.

Jag har i alla fall tatuerat mig. Bild finns på fb och bdb för intresserade.

Igår var för övrigt en riktigt rolig kväll. Alla med kamera, upp med bilderna!


Slut

Tänk att jag drömde om dig i natt! Det har jag aldrig gjort förut. Undra vad det kan betyda? Det är alltid spännande att gå och lägga sig, för man vet aldrig vem man ska drömma om denna natt.. Men det var i alla fall en ganska fin dröm.

Usch, lite skolångest har man ju. Vem vill byra bort sovmorgnar till klockan tolv mot skola? Tur för mig att vi tvärsare utan matte c i alla fall har en del sovmorgnar, även om de inte är till klockan tolv. Men det ska faktist bli liiiite kul att komma tillbaks, en del har man ju inte träffat på hela lovet.

Nu ska jag njuta av mina sista lovtimmar. Det var förresten det jag syftade på i rubriken, att lovet är slut snart.


.


jag är den du inte trodde fanns
den som finns till för dig

2009

Nyåret blev toppenbra. För alla som undrar.

Men jag undrar en sak.. om året börjar på ett visst sätt, blir resten av året likadant då? Jag vet inte om jag vill det eller inte, kan inte bestämma mig..

För övrigt är jag lite småtrött på den här bloggen. Jag kanske måste göra om utseendet lite. Och kanske skriva om lite annat också.

Fast i och för sig blir jag alltid förändringssugen så här i början på ett nytt år. Fast det blir jag ju förstås typ varje ny vecka också.. Frågan är om man skulle ta och förändra sig själv lite. Kanske håret? Eller kanske måla om rummet? Jag är sugen på allt som har med förändring att göra just nu.

RSS 2.0