Nyårsafton

Gott nytt år på er! Nyårsafton och jag är sjukt partysugen. Här är en bild från förra nyår, i år firar vi dock på olika håll allihopa. Själv ska jag fira in det nya året ute i Sturefors med bland andra Elin, Danni och FridaP.


ÅR 2008

Sammanfattnig av mitt liv år 2008:

Januari:
Den stora händelsen den här månaden var att jag åkte till Idre i en vecka med mina tjejer Julia, Olga, Emelie och Frida.

Februari: Jag anordnade tvärsfest hemma hos mig, som också innehöll en hel del ljungsbrobor. Sedan var jag en vecka i Trysil med familjen. Julia hade också 18-årsfest med Bondtema på BQ.

Mars: Vi åkte till Romme med skolan, min tredje skidtripp detta år. Det blev en shoppningdag i Sthlm med Emelie och Frida. Jag gick också på 20-årsfest på Maxim.

April: Jag, Julia och Olga startade en gemensam blogg, som tyvärr inte blev någon succé. Både Pettersson och Fiia fyllde 18 och det firades på sklida håll. Det blev även fester på BQ och Blue Heaven.

Maj: Månaden började med att jag åkte till Paris med familjen. Vi var även i sommarstugan en helg. Annars bestod denna månad av 18-årsfester: Elin, Anna, Danni och Amelies, Tonys, Jossan och Louisas.

Juni: Några av mina tjejer dansade bal, och vi andra jobbade som säkerhetsvakter. Det var skolavslutning och Elin slutade högstadiet. Det blev en hel del chillande i Lj-o och Berg, och även i sommarstugan. Olga och jag hade stor 18-årsfest. Sedan blev det ett långt midsommarfestande på Öland, och jag klippte även av mig typ allt mitt hår och chockade lite. Jag började sommarjobba på Saab. Sedan fick jag nässelutslag och fick gå på diet.

Juli: Jag fortsatte på Saab, och mycket chill i Lj-o. Jag åkte till Grekland en vecka med familjen, och sen var Fiia med till skärgårn en vecka. Sedan fyllde jag 18 och jag klarade teoriprovet samma dag. Vi åkte till smultronstället och Julia och jag var på konsert med Uggla och Håkan i Berg.

Augusti: Jag fortsatte sommarjobbandet. Det var kräftfiske i sommarstugan och Elin och jag åkte till Göteborg och shoppade och gick på Liseberg. Sedan fortsatte 18-årsfirandet: Calle, Robban och Frida. Frida flyttade till Österrike och vi hade ett smärtsamt farväl. Sedan började vi trean och hade en massa nollning. Jag gjorde min tredje piercing och Frida, Julia och jag tatuerade oss. Jag började också mitt så kallade krogliv.

September: Jag började på körskolan, annars var det mest fester den här månaden. Patrik fyllde 20, Emelie och Max hade 18-årsfester. Det blev också en helg i Västervik när Elin hade 18-årsmaskerad. Utöver det blev det bubbelbad uppe hos Tony och en hel del utgångar.

Oktober: Jag, Julia, Olga och Emelie åkte på roadtrip en helg till Olgas pappa i Värmland. Leonora öppnade butik och jag var i Sthlm en dag med Elin. Även denna månad bjöd på 18-årsfest, denna gång Stephanies, och även en del utgångar.

November: Det roligaste som hände den här månaden var att jag tog körkort. Sedan hade också Lyckan 18-årsfest och det fortsattes med kroglivet. Det blev också bubbelbad och fest hos Tony.

December: Jag åkte till Göteborg en helg och shoppade och festade med Julia, Olga och Pettersson. Jag fick ett stipendie i skolan och TvärS lyckades för första gången med ett bra bidrag i klasskampen. Sedan åkte jag till Egypten med familjen över jul och Elin fyllde även 16.

Sammanfattningsvis kan man säga att det här har varit 18-årsfesternas år. Jag vet inte ens om jag har fått med alla? Utöver alla fester har det förstås också blivit en hel del myskvällar med tjejerna. Totalt sett har det varit ett bra år som innehållit mycket roligheter. Snabbt har det gått också..

/ SARA BEIJAR


new life

Nu har jag börjat mitt nya liv. Jag tjuvstartar lite, jag antar att man annars börjar nytt liv efter nyår. Vad jag syftar på är förstås att jag äntligen börjat träna. Ja, hör och häpna. Idag var jag på gymmet, och häromdagen också. Det måste ju vara typ ett halvår sen jag tränade senast, minst. Men takterna sitter i, det känns fint. Nu gäller det bara att fortsätta på på den här banan.. men det ska väl gå för sig.

Hej mitt vinterland

Ja, eller i fall.. frostland. Typ. Idag var Elin och jag ute och tog några mysiga bilder, de finns att skåda på fb för alla intresserade. Här får ni i alla fall ett litet provsmak:


Bonde

Vad sorgligt att bara tre av åtta bönder lyckades hitta kärleken i Bonde söker fru, och bara en av fyra av de man följde i Tv. Jag hade faktist trott på tjejbonden och Elias, och på bögbonden och Wille också. Uhää. Dom såg ju så glada ut i varann.. men så blev det ändå inget. (Ursäkta att jag är lite seg i att följa med i vad som hänt, men jag såg reprisen idag.)

Man kanske borde ta och skaffa sig en egen bonde.. verkar ju rätt mysigt.


` Hello ´

Hemma igen. Det har varit jättehärligt, och fler bilder kommer inom kort, antagligen på fb. Resan har bestått av sol, pool, hav, snorkling, dykning, båtutflykter, mat, dryck , stadstur... och förstås en massa egyptier.


One week off

I natt åker vi, eller imorgon bitti går flyget. Har äntligen packat klart. Så vad jag egentligen försöker säga är att det inte blir nåt bloggande på en vecka. Och det betyder också att jag får passa på att önska alla en riktigt fin jul redan nu! Fin alltså.. inte god. Men i alla fall, ha det så bra, det ska jag ha!

Pusspuss på er.


Korvfan

Nu, snart, kanske det äntligen blir lite lugn och ro på korvfronten. Vi har sålt salami i klassen, och h-e-r-r-e-g-u-d vad jobbigt det ska va. Jag har i alla fall sålt mina korvfanskap, delat ut dem och även lämnat in pengarna, så nu kanske man slipper det där korvtjatet. Orsaken till att jag är så trött på allt som har med salami att göra är att vi de senaste 755283 mentortiderna har haft korvdebatt. Ni kan bara inte ana hur mycket det finns att diskutera kring detta...

Packning

Är det bara jag som hatar att packa? Det är så förbannat tråkigt. Och jag vet aldrig vad jag ska packa ner. Det blir alltid för mycket också. Jag har inte ens börjat packa till Egypten än, och mamma har redan lagt fram alla sina kläder.. Tack för det. Äh. Det räcker väl att ta med sig en bikini va?

För övrigt har vi nyss fått rapporter från bekanta som är där nu, och vad sägs om 28 grader i vattnet? Det får nog bli en snorkel också förresten.

Klasskampen

Vincent var lika grym som förra året, i men år blev det både dans och trolleri. Det är ingen idé att ens försöka förklara för någon som inte var där hur grymt det var, men jag kan säga så mycket som att jag har aldrig gapat så mycket av förundring. Här får ni en bild på Vincent, Julle och mig från förra nyår.



Vår egen klass var inte mycket sämre. Humormässigt i alla fall.. Killen till vänster i bild ställde upp i boxningsmatch, i tron om att han skulle spöa skiten ur Joel.. Det blev dock en överaskning för honom där han istället fick ett lite tuffare motstånd. HAHAHAH det var ännu roligare än den här gamla goding-bilden, då kanske ni förstår lite. Calles min när han inser att han ska möta Lambert.. helt oslagbart. Tack Jesus att Tobbe fick det på film asså!

Fredagskväll

Ikväll var det brudkväll. Hos mig. De medverkande var följande: Julia, Olga, Emelie T, Elin, Anna, Danni och så jag. Tacos, Idol-final och en massa mys och snack.

För övrigt vann vi, TVÄRS, årets publikfavorit på Klasskampen! Mer om det senare..


Spännande nyheter

Idag hände något oväntat. Jag fick ett stipendie. Jag hade ingen aning om att jag skulle få det, och jag är fortfarande lite osäker på varför. Det hade tydligen något att göra med att jag är en duktig elev och att jag bor i Lj-o.. men jag vet inte riktigt. Jag fick i alla fall 800 spänn, kontant i ett kuvert. Inte helt fel så här i juletider. Inte för att jag ska köpa några julklappar, men ändå.. höhö. Dessutom får jag 1200 spänn / året i fyra år när jag pluggar vidare. Det är väl bara att tacka och ta emot!

Min lille vän

Jag pratade nyss med min lille vän Micke. Han är i Oslo och härjar och jag har inte träffat honom på... alldelles för länge.  Jag saknar honom. Men han kommer i alla fall hem över jul och då ska vi minsann träffas.

Vad tuff han tror han är på bilden då.


Bildbevis

Ibland får man till det, och ibland inte. Jag är snyggare i verkligheten, jag lovar.


Tillbaks till vardagen

.. och plugget. Fan vad roligt det är. Inte. Nu är det Sydostasien som gäller för hela slanten.

Men vi hade i alla fall en toppenhelg i Gbg. Sånt borde man göra oftare. Och luras, varför gör vi det jämt? Kankse för att det är sjukt kul.. hahaha.

Återkommer när jag har något vettigt, eller roligt, på hjärtat.

Götet

Japp, imorgon direkt efter skolan drar vi till Götet! Sara, Olga, Julia och Frida. Det blir middag, utgång, shopping, mys, lisebergs julmarknad, osv.. Kommer nog i alla fall bli en trevlig roadtrip och helg. Får hoppas på att det inte är alltför halt på vägarna bara, vi är ju ganska så nyutexaminerade förare allihopa...

Men i allafall, det kommer alltså inte bli något bloggande fre,lör,sön. Ha en nice helg, det kommer i alla fall jag ha.

En sådan där vanlig dag, eller inte?

Först och främst vill jag ta och gratulera min underbara mor som fyller år idag. You're the best. Ikväll blir det en riktig festmåltid, inte helt fel en vanlig onsdag. Fast det är ju inte en vanlig onsdag, eftersom det är mammas födelsedag, men ja ni fattar.

Sedan kanske man skulle ta och klaga lite över att man har så otroligt onödiga skoldagar ibland, till exempel idag (extremt korta och meningslösa), men jag tror jag hoppar över det och sparar klagandet åt dem som har det tvärtom. Istället kan ni få njuta av en bild av mig:



Jag återkommer senare, då kanske jag berättar något spännande från skoldagen...

Dreamtime

Vad är drömmar egentligen? Eller alltså, vad betyder dom? Jag har drömt om en menskee några gånger den senaste tiden, och jag diskuterade med denne vad det kan betyda. Vi kom dock inte på något svar, det enda vi kom fram till är att jag helt enkelt får kolla upp det i någon drömtydningsbok eller något.

Och om personen i fråga har drömt om en själv också, vad betyder det?

RSS 2.0